Dúhová roláda

Potrebné suroviny:
Cesto:
6 ks Vajcia
6 pl. Práškový cukor
90g Múka hladká
2 čl. Kypriaci prášok
Plnka:
1 balenie Cream cheese
1 balenie Tvaroh jemný odtučnený
1 balenie Smotana na šľahanie 33%
Poleva:
Zo zvyšku plnky
Trubičky dr Gerard Rolls Rolls Cream Flavour
Príprava:

➡️Plnka: rob ako prvú aby stihla stihnúť
-smotanu vyšľahaj do tuhej peny,
-zvlášť vyšľahaj tvaroh a cream cheese a hotovú hmotu pridaj opatrne do šľahačky,
-daj stuhnúť do chladničky.
➡️Z bielok, cukru a štipky soli vyšľahaj tuhú penu, do ktorej postupne pridávaj žĺtka. Vznikne ti krásna nadýchaná pena.
-Následne spoj múku s KP a preosej ju do cesta a zľahka spoj už ručne silikónovým lízatkom.
-cesto si rozdeľ do misiek. Každú jednu misku zafarbi podľa farieb, ktoré máš.
-potom každú farbu naplň do cukrárskeho vrecka,
-postupne každú farbu rovnomerne lej na plech vystlaný papierom na pečenie.
-Ja som zvolila vzor 🌈
Ale je na tebe, čo si na plech nakreslíš 😊
-Hotové cesto daj piecť do predhriatej trúby na 180°C na cca 10 minút.
-Hotové cesto zroluj ešte teplé a daj na bok vychladnúť.
➡️Keď je cesto chladné, naplň cesto krémom a zasa zroluj. Tak aj z neho odstrániš papier na pečenie.
Do zvyšku cesta pridaj 1 PL kakaa a rozdrvené cca 4 trubičky. Cesto zmiešaj a ozdob roládu.
Ja som ešte dozdobila ovocím, no táto časť je úplne na tebe.
Hotovú roládu daj chladiť minimálne na 3 hodiny.
🥳Hotovo🥳