Čoko pena z AQUAFARBY

Potrebné suroviny:
1 konzerva Nálev z 1 konzervy cíceru
Dva pásiky Kvalitná tmavá čokoláda
1 pl. Kokosový olej
1 balenie Dr.Gerard Choco Cool Cream
Príprava:

👉Cícer sceď a daj bokom odkvapkať prebytočnú vodu.
👉Zatiaľ si roztop na malom ohni čokoládu s olejom a nechaj ju úplne vychladnúť.
👉Vodu z cicera šľahaj so štipkou soli na vysokých otáčkach, presne ako bielka z vajíčka cca 10 minút.
👉Potom postupne do peny vylej čokoládu a zľahka hmotu spoj. (už nie mixérom)
👉Nezľakni sa, pena trochu klesne a zredne.
👉Potom už len penu vylej do pohárov a nechaj cca 3 hodiny v chladničke, alebo cez noc.
👉Pred podávaním poháre ozdob. Ja som použila kokosový chips, jahody mrazom sušené a maškrtu Dr.Gerard Choco Cool Cream.
🎊Prajem ti dobrú chuť 🎊